Hi, welkom!

Ik ben Miriam en al vele jaren verkooppunt van Annie Sloan Chalk Paint. Een merk waar ik ooit verliefd op ben geworden.

Voorheen had ik een winkel in cadeau en woonaccessoires in het centrum van Gouda. Maar als snel merkte ik dat Annie Sloan 'meer aandacht' kreeg en heb ik besloten om me volledig te richten op Annie Sloan.

Dit doen we vanaf een beter, bereikbare locatie in Reeuwijk (grens Gouda) waar je ook nog eens gratis voor de deur kunt parkeren.

Een aantal jaren geleden heb ik Annie Sloan (fantastische vrouw!) persoonlijk mogen ontmoeten in Oxford waar ik de stockisten training volgde. Zo ben ik erkend Annie Sloan stockist en bevoegd om de verftechnieken /Masterclass van Annie Sloan te mogen geven aan cursisten, u als eind gebruiker. 

Liefs by Mir

 

de ECHTE Annie Sloan,...

Annie Sloan woont in Oxford, Engeland, samen met haar man David. Annie kwam op het idee om Chalk Paint te ontwikkelen toen zij haar meubels ‘zonder gedoe’ wilde verven. Met drie jonge kinderen had ze geen zin om te schuren en dagenlang in de terpentinelucht te zitten.

In 1990 bracht ze haar eerste blik Chalk Paint op de markt. Annie koos voor de naam Chalk Paint vanwege de kalkachtige matte look die de verf heeft. Chalk Paint is geen krijt- of kalkverf. Chalk Paint is Annie Sloan Paint. Annie Sloan Paint wordt wereldwijd verkocht.

Inmiddels bestaat het assortiment van Annie naast Chalk Paint ook uit Wall Paint, kwasten, boeken, stoffen en andere materialen om je meubel mee te bewerken. Het hoofdkantoor van Annie is gevestigd in Oxford, in Groot-Brittannië.

© 2016 - 2022 Prezzies by Mir | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel